Обчислення тривимірних координат візуального об'єкта у просторі за двома фотознімками - Миц, А. М. (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто програмну реалізацію алгоритму обчислення тривимірних координат об’єкта за двома його зображеннями (метод стереопар). А саме, обробка двох фотозображень, які взяті з відеоряду шляхом кадрування. In the article programmatic realization of algorithm of calculation of three-dimensional co-ordinates of object is examined after two his images (method of stereopair). Namely, treatment of two foto which are taken from a videorow by dividing is by shots.
Keywords: реалізація алгоритму; кадрування