Параметричний синтез ФАПЧ з урахуванням подібної завади і шуму - Бондарєв, Андрій (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Для пристроїв ФАПЧ розраховані значення параметрів, оптимальні при спільній дії завад різних типів. In this paper the values of PLL devices parameters, which one are optimum at mutual effect of miscellaneous types of noises are calculated.