Полісемія в українській електроенергетичній термінології - Куньч, Зоряна; Харчук, Лілія (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Статтю присвячено аналізові специфіки функціювання явища полісемії в українській електроенергетичній термінології, заналізовано основні типи багатозначних лексем у досліджуваній терміносистемі, з’ясовано причини виникнення нових термінологічних значи́н спеціальних електроенергетичних номінацій. The article is sanctified to analyse the specific functioning of the polysemy phenomenon in the Ukrainian electricity terminology. It analyses the main types of the ambiguous tokens in the study of terms. It also studies out the reasons of the appearance of new terminological meanings in special electric power engineering category.
Keywords: українська мова; електроенергетична терміносистема; термін; полісемія; багатозначні лексеми; Ukrainian languale; electricity terminology; term; polysemy; ambiguous tokens