Принципи та складові формування сучасної архітектури єврейського театру в Україні - Проскуряков, В. І.; Гой, Б. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Висвітлено принципи та складові формування сучасної архітектури театрально-видовищних будівель та споруд єврейської громади України.