Особливості проектування логістичних інформаційних систем - Гончар, М. Ф. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглядаються методичні засади створення інформаційних систем у логістиці. Проаналізовано підходи до проектування інформаційних систем. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення ієрархічного підходу до побудови логістичних інформаційних систем, який ґрунтується на інтеграції інформаційних підсистем нижчих рівнів. Methodical principles of creation of the informative systems are examined in logistic. The analysis of existent approaches is conducted to planning of the informative systems. Recommendations are offered in relation to the improvement of hieratical approach to construction of the logistic informative systems, which is based on integration of informative subsystems of levels.