Технологічні особливості визначення кількісних параметрів великих інженерних споруд Рівненської АЕС цифровим стереофотограмметричним методом - Глотов, В.; Ільків, Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Подана технологічна схема цифрового стерео-фотограмметричного методу для визначення змін параметрів градирень і вентиляційних труб. Визначено апріорну оцінку методу і відносно цього враховано особливості запропонованої методики. Увагу зосереджено на можливості підвищення точності та врахуванні помилок, які виникають у ході реалізації методу. Представлена технологическая схема цифрового стереофотограмметрического метода для определения изменений параметров градирен и вентиляционных труб. Определена априорная оценка метода и относительно этого учтены особенности предложенной методики. Акцентируется внимание на возможности повышения точности и учете ошибок, возникающих при реализации метода. Technological scheme of a digital stereophotogrammetric method for determining changes in the parameters of cooling towers and ventilation pipes is presented. A priori assessment of method is determined and peculiarities of the proposed technique are considered. Attention is focused on the possibility of improving the accuracy and accounting errors arising in the implementation of the method.
Технологические особенности определения количественных параметров крупных инженерных сооружений Ровенской АЭС цифровым стереофотограмметрическим методом
Technological peculiarities of determination of quantitative parameters of large engineering structures on Rivne NPP by digital stereophotogrammetric method
Keywords: цифрові знімальні камери; наземне цифрове стереофотограмметричне знімання; градирні; вентиляційні труби