Психологічні чинники розвитку професійно-етичних настановлень майбутніх керівників ВНЗ - Блохіна, Ірина Олександрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розкриваються психологічні чинники розвитку професійно-етичних настановлень майбутніх керівників ВНЗ та значення етичних настановлень в процесі управлінської діяльності.