Хімічна стійкість захисних композиційних покриттів до дії агресивних середовищ - Гивлюд, М. М.; Пона, М. Г.; Вахула, О. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Вивчено вплив будови зв’язки і типу наповнювача на хімічну стійкість покрить із розроблених композицій. Встановлено характер руйнування покриттів під дією розплавів металів. Studding structure and connection material respond on the chemical bases compositions from elaborate compositions. Describe charaktericties destroy covers during action soluble metals.