Синергетика і суспільні науки - діалог класиків - Беззуб'як, Мирослав (Національний університет "Львівська політехніка", 2006)
Виконано критичний аналіз новітньої науки (методології) ідеології синергетики на підставі теоретичних уявлень класиків синергетики, кібернетики і соціальної науки. The new science/methodology/ideology of synergetic is regarded in this article on the ground of traditional approaches and visions of the classics of synergetic, cybernetic and social science.
Keywords: соціальні науки; social science; кібернетика; cybernetic and