Діяльність філій союзу українських купців і промисловців на західноукраїнських землях між першою і другою світовими війнами - Вербова, О. С. (Національний університет "Львівська політехніка", 2001)
Аналізується феномен західноукраїнського приватного підприємництва в умовах міжвоєнної Польщі. Особливий акцент зроблено на діяльності філій Союзу Українських Купців і Промисловців. Сontains the analysis of the Western - Ukrainian private business phenomenon in Poland during the inter - war period. Special emphasis is made on the activities of Ukrainian merchants and enterpreneurs Union subdivisions.