Складові соціального розвитку машинобудівних підприємств - Іваницька, H. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Метою є визначення складових соціального розвитку підприємства. Проаналізувавши стан соціальної складової машинобудівної галузі Львівщини, потрібно створити такі соціальні умови, які б забезпечували ефективне використання творчого потенціалу працівників і їх більшої віддачі для виконання нових цілей і завдань підприємства. In the article is necessary to define the constituents of social development of enterprise. Analysing the state of social constituent of machine-building industry of Lviv region is necessary to create such social terms which would provide the effective use of creative potential of workers and them greater return of return for implementation of new aims tasks of enterprise.