Розрахунок кількості запасних частин із заданою довірчою імовірністю для електромеханічних об'єктів з миттєвими ремонтами - Лозинський, Ю. О.; Щербовських, С. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Визначено кількість запасних частин для одиничного об’єкта з миттєвими ремонтами. Запропоновано залежність кількості запасних частин від довірчої імовірності визначати із застосуванням ациклічної однорідної Марковської моделі на основі розширення простору станів. Виконано аналіз коректності отриманих результатів. This paper is devoted to spare parts calculating for single item with instantaneous repairs. Functional dependence for spare parts against confidence probability is proposed to determine on the basis of acyclic extended homogeneous Markov model. Correctness for received in the papers result is proved.