Особливості визначення прискорення руху різних динамічних мікрооб’єктів телевізійним сканувальним оптичним мікроскопом - Матієшин, Ю. М.; Баланюк, Ю. В.; Василюк, В. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто питання використання телевізійного сканувального оптичного мікроскопа для визначення прискорення руху різних динамічних мікрооб’єктів із застосуванням режиму слідкування за мікрооб’єктом та забезпеченням утримання його зображення в полі зору мікроскопа протягом всього часу вимірювань. Побудовано блок-схему алгоритму роботи мікроскопа та його структурно-функціональні схеми, які забезпечують роботу мікроскопа при визначенні прискорення руху динамічних мікрооб’єктів. Questions of use of a television scanning optical microscope for definition of acceleration of movement of various dynamic microobjects with use of a mode of tracking microobject and maintenance of its image holding in sight a microscope during all time of measurements are considered. Block diagram of algorithm of a microscope work and its structurally functional circuits which ensure the functioning into a microscope at definition of acceleration of movement of dynamic microobjects are constructed.
Keywords: телевізійна сканувальна мікроскопія; прискорення руху мікрооб’єкта; режим слідкування; television scanning microscopy; acceleration of movement of microobject; mode of tracking