Оцінка факторів, що впливають на специфічну активність процесу Анамокс - Мальований, А. М.; Ятчишин, Й. Й.; Мальований, М. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Досліджено залежності продуктивності процесу Анамокс від рівнів загального азоту, температури, та відношенням між вільним амонієм та вільною азотистою кислотою з використанням методу визначення специфічної активності Анамокс вимірюванням тиску газоподібного азоту. Досліджено індивідуальні та кумулятивні ефекти зміни факторів. The study on finding dependence of performance of Anammox process on the levels of total nitrogen, temperature and the ratio between free ammonia and free nitrous acid was made using the method of determination of specific Anammox activity by measuring the pressure of nitrogen gas. Both separate and cumulative effects of factors’ change have been investigated.