Вплив режимів механічного оброблення на фізико-механічний стан поверхонь обертання роликопідшипників - Марчук, В. І.; Лук’янчук, Ю. А.; Марчук, І. В.; Мережа, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проведено аналіз впливу режимів механічного оброблення на фізико-механічний стан поверхонь обертання роликопідшипників з метою його зменшення. Виявлено основні причини впливу на фізико-механічний стан поверхонь обертання роликопідшипників. This article analyzes the impact of modes of mechanical processing on the physicmechanical state of rotation of the roller surface with a view to reduce it. The basic causes of effects on physical and mechanical condition of surfaces of rotation of roller.