Проблеми утилізації твердих побутових та промислових відходів Львівської області - Попович, О. Р.; Ярема, О. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проведено моніторинг побутових та промислових відходів на території Львівської області. Охарактеризовано основні перспективи та конкретні заходи щодо оптимізації екологічного стану довкілля. Monitoring of domestic and industrial wastes is conducted on territory of the Lviv area. Basic prospects and concrete measures are described in relation to optimization of the ecological state of environment.