Розробка методів створення антисканерних сіток засобами Ateb-функцій - Дронюк, І.; Назаркевич, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Запропоновано метод побудови антисканерних сіток на основі математичного апарату Ateb-функцій. Для цього розроблено алгоритм та відповідну йому програму з допомогою PostScript-технології. Методику можна застосувати для захисту документів. The construction method of anti-scanning grids is offered on the basis of Ateb-functions mathematical theory. For this purpose an algorithm and computer program is developed with of PostScript-technology. This method can be applied for defence of documents.