Метод структурного синтезу регулятора для збереження керованості та стійкості літака в умовах нештатної ситуації у польоті - Казак, В.; Шевчук, Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано метод структурного синтезу регулятора для збереження керованості та стійкості літака в умовах нештатної ситуації під час польоту. The method of structural synthesis of regulator for maintenance controllability and stability of the airplane in the unmoral conditions is offered in the article.
Keywords: система керування; нештатна ситуація; структурний синтез; керованість та стійкість літака; control system; unmoral situation; structural synthesis; stability and controllability of the airplane