Поняття позиціонування груп користувачів в соціальних середовищах Інтернету - Білик, Василь; Форкун, Володимир (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
We give the concept of positioning on-line groups as a set of methods aimed at increasing the number of users, improving the content and control group.
Keywords: соціальне середовище; група користувачів; позиція групи в соціальному середовищі