Вплив соціальних мереж на корпоративну, інформаційну та економічну безпеку - Кухарська, Н. П.; Кухарський, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Здійснено огляд основних загроз інформаційної та економічної безпеки комерційних структур, що виникають у зв’язку з масовим поширенням сервісів соціальних мереж. Запропоновано також кілька засобів захисту від таких загроз. The article reviews the main types of threats to information and economic security of business corporations, arising from widespread social networking services. The paper also proposes several means of protection against them.
Keywords: соціальна мережа; загроза; інформаційна безпека; економічна безпека; захист інформації; social networks; threat; information security; economic security; data protection