Типові проекти дерев’яних шкіл Галичини першої чверті хх ст. - Мер’є, О. В.; Шулдан, Л. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Представлено типові проекти дерев’яних шкіл Галичини першої чверті ХХ ст. Presented a model projects of the wooden schools in Galicia first quarter of the twentieth century.
Keywords: типовий проект; дерев’яна архітектура; школа; Галичина; model project; wooden architecture; school; Galicia