Адгезійна здатність склопокриттів, одержаних за золь-гель технологією - Семчук, О. Р.; Вахула, Я. І.; Ящишин, Й. М. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Визначено роботу сил адгезії склопокрить, одержаних за золь-гель технологією в системі K2O-Al2O3-B2O3-SiO2-P2O5, при оптимальній температурі формування. The work of adhesion was determinated for glass coatings which were obtained by sol-gel method at optimal glassforming temperature in K2O-Al2O3-B2O3-SiO2-P2O5 system.