Систематизація заходів для посилення конкурентних позицій підприємств у ринкових умовах - Зозульов, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглядаються шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств у ринкових умовах, надається авторський систематизований огляд підходів, методів та інструментів зміцнення конкурентних позицій компаній. The ways of enterprises competitiveness improvement, author-systematized examination of approaches, methods and instruments to strengthening of companies competition positions are given in this article.