Містобудівне планування Луцька у ХІХ ст. як визначальнийфактор архітектурно-просторового розвитку міста - Герасимюк, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Описано основні фактори впливу на містобудівну ситуацію міста Луцька у ХІХ ст. This paper is writen the main factors of influence to the town-planning situation of Lutsk in 19 ctntury.
Keywords: Волинь; Луцьк; містобудування; плани міст; Volyn; Lutsk; town-planning; the plans of the towns