Проект TEMPUS: нові можливості для розвитку геодезичної освіти у Львівській політехніці - Бабій, Л.; Колб, І.; Голубінка, Ю.; Маланчук, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Висвітлено участь Національного університе- ту “Львівська політехніка” у міжнародному проекті TEMPUS “Геоінформаційні технології для сталого розвитку в сусідніх східних країнах”. Описано участие Национального университета “Львовская политехника” в международном проекте TEMPUS “Геоинформационные технологии для постоянного развития в соседних восточных странах”. Participation of Lviv Polytechnic National University in international project TEMPUS “Geographic information technology for sustainable development in Eastern neighbouring countries” is described in paper.
Проект TEMPUS: новые возможности для развития геодезического образования в Львовской политехнике
Project TEMPUS: new possibilities for the development of geodetic education in Lviv Polytechnic
Keywords: міжнародний проект ТEMPUS; міжнародна співпраця