Система рекомендації літератури – новий веб-сервіс бібліотеки - Андрухів, А. І.; Тарасов, Д. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Запропоновано схему побудови модуля рекомендації літератури під час роботи з електронним каталогом. The article suggested the literature recommendations module working with WEB-OPAC.
Keywords: АБІС; електронний каталог; алгоритм рекомендацій; LIS; opac; recommendation algorithm