Використання системи «Дистанційна освіта» на основі платформи Сlaroline для контролю якості знань студентів - Бойко, О. В.; Коцаренко, М. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто та проаналізовано можливості використання платформи для електронного навчання (e-Learning) Claroline при оцінюванні якості засвоєння знань студентами медичних ВНЗ.The possibilities of the e-learning platform Claroline at the knowledge quality evaluation of medical university students are considered and analysed.
Keywords: дистанційна освіта; тестування знань; e-learning; knowledge testing