Етичний аспект культури бібліотечного обслуговування - Кравченко, Олена Миколаївна; Грамм, Олена Миколаївна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті йдеться про етику професійної діяльності бібліотекаря та її норми. Подано основні аспекти культури спілкування і поведінки бібліотекаря. The article “Ethical Aspect of Library Service Culture” by O. Kravtchenko and O. Gramm dwells on the librarian’s professional ethics and the norms of it. Basic aspects of the communicative and behavioral culture are discussed.
Keywords: професійна етика бібліотекаря; культура спілкування; морально-етичні норми; правила етикету; the librarian’s professional ethics; communicative culture; ethical norms; rules of etiquette