Математична модель руху транспортної машини з пружно-зчленованими елементами - Вікович, І. А.; Черевко, Ю. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Записано математичну модель руху транспортного засобу з послідовно пружно- зчленованими елементами.

Mathematical model of the movement of a vehicle with consecutively springy joint elements has been written.
Keywords: 621.3.01