Центр креативного підприємництва на вулиці Я.Мудрого у Львові - Чемерега, Борис-Антон Андрійович; Chemereha, Borys-Anton Andriiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Дипломний проєкт «Центр креативного підприємництва на вулиці Я. Мудрого у Львові» спрямований на створення простору для розвитку мистецьких і культурних ініціатив у Залізничному районі Львова. Об’єкт поєднує функції творчих майстерень, виставкових і громадських просторів, формуючи відкрите та інклюзивне середовище.

The diploma project "Creative Entrepreneurship Center" aims to create space for artistic and cultural initiatives in Lviv’s Zaliznychnyi district. The center combines creative studios, exhibition areas, and public zones into an open and inclusive environment.
Center for Creative Entrepreneurship on Yaroslav Mudryi Street in Lviv.
Keywords: 6.191.00.00