Засоби автоматизації кадрового діловодства - Білущак, Тетяна; Родь, Світлана; Михайляк, Марія (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
The creation of document templates for the automation of staffing is proposed. The analysis of the benefits of using document templates in the work of the department.
Keywords: автоматизація; шаблони; інформаційні технології; кадрове діловодство; елементи керувння. автоматизація; шаблони; інформаційні технології; кадрове діловодство; елементи керувння