Нормативно-правове та організаційне забезпечення комплектування персоналу в Державній кримінально-виконавчій службі України - Хомишин, Ірина; Khomyshyn, Iryna (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
Досліджено нормативно-правове та організаційне забезпечення комплектування персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України. Проаналізовано нормативно-правове забезпечення процесу комплектування персоналу установ і органів Державної кримінально-виконавчої служби України. Розглянуто поетапно процеси комплектування персоналу у контексті внутрішніх організаційних управлінських відносин щодо кадрового забезпечення діяльності кримінально-виконавчої служби, які містять організаційно-правові засади регулювання добору, розстановки, закріплення та використання кадрів; їх навчання та виховання. Сформульовано основні напрями та вимоги щодо вдосконалення комплектування персоналу у Державній кримінальновиконавчій службі.

The article is devoted to the research of normative-legal and organizational support of staffing of the State Criminal Enforcement Service of Ukraine. The normative legal support of the process of staffing of the institutions and bodies of the State Criminal Enforcement Service of Ukraine is analyzed. The processes of staffing recruitment, in the context of internal organizational management relations in the personnel support of the activity of criminal enforcement service, which include organizational and legal bases of regulation of selection, placement, assignment and use of personnel are considered in stages; their education and upbringing. The main directions and requirements for improvement of staffing in the State Penal Enforcement Service are formulated.
Normative-legal and organizational support of staffing of the State criminal enforcement service of Ukraine
Keywords: Державна кримінально-виконавча служба; персонал; нормативноправове регулювання; кадрове комплектування; особливі умови; State Criminal Enforcement Service; staff; legal regulation; staffing; special conditions; 342.176 (477)