Особливості використання субстанційного дослідницького підходу у науковій розвідці девіантної поведінки - Гарасимів, Т. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Комплексно проаналізовано субстанційний дослідницький підхід, визначено особливості його використання у дослідженні девіантної поведінки. Висвітлено основні положення дуалістичної, моністичної та плюралістичної концепцій, подано системну характеристику та цілісну оцінку концепцій. З’ясовано їх значення у формуванні поведінки людини. Комплексно проанализированы субстанциальный исследовательский подход, определены особенности его использования в исследовании девиантного поведения. Освещены основные положения дуалистической, монистической и плюралистической концепций, дано системную характеристику и целостную оценку концепциям. Определяется их значение в формировании поведения человека. The article comprehensively analyzes the substantial research approach, the peculiarities of its use in the study of deviant behavior. The basic provisions dualistic, monistic and pluralistic concepts presented systematic characterization and evaluation of integrated concepts. Determine their importance in shaping human behavior.
Особенности использования субстанционального исследовательского подхода в исследовании девиантного поведения
Features use substantial research approaches in the study of deviant behavior
Keywords: субстанція; акциденція; модус; субстанційний дослідницький підхід; існування; сутність; дуалістична концепція; моністична концепція; плюралістична концепція; субстанция; акциденция; субстанциальный исследовательский подход; существование; сущность; дуалистическая концепция; монистическая концепция; плюралистическая концепция; substance; aktsydentsiya; modus; substantial research approach; the existence; nature; dualistic concept monistic concept; pluralistic concept