Вплив прямих іноземних інвестицій на діяльність малих і середніх підприємств в Польщі - Патора-Висоцька, З. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Проаналізовано результати маркетингового дослідження впливу прямих іноземних інвестицій на діяльність підприємств малого та середнього бізнесу в Польщі. The results of marketing research of influence of straight foreign investments on enterprise activity of small and middle business in Poland are analyzed.