Циклічний характер розвитку освітньо-фахового потенціалу (ОФП) - Янковська, Л. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2005)
Розглянуто питання вивчення циклічності розвитку наукового потенціалу загалом. З’ясовані закономірності розвитку освітньо-фахового потенціалу у відтворюваному процесі продуктивних сил для формування стратегії державного впливу на науково педагогічні технології. The article considers the problems in studying the course of the scientific development of potential in the whole, finding out the development regularity of educational-professional potential in reproductive process of production power for forming strategy of state influence on scientific-pedagogical technologies.