Підвищення точності та метрологічної надійності засобів вимірювання температури з напівпровідниковими сенсорами - Яцук, В. О.; Яцук, Ю. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
Запропоновано алгоритм вимірювання температури з діодними сенсорами. Розроблена структурна схема вимірювача температури з уніфікацією характе¬ристик сенсорів. Подано модель функції перетворення приладу. The new température measurement algorithm for semiconductor sensors is described in this paper. The measurement unit structure scheme with unification of semiconductor sensor temperature characteristic is designed. The measurement unit transducer function is showed.