Вплив температури на процес гідропероксидного епоксидування етилалілетилакрилату в присутності Мо2В - Комаренська, З. М.; Трач, Ю. Б.; Никипанчук, М. В.; Романюк, Г. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено вплив температури на процес гідропероксидного епоксидування етилалілетилакрилату в присутності Мо2В. The influence of temperature on epoxidation of ethylallylethylacrylate by tertbutyl hydroperoxide in the presence of Мо2В is investigated.