Концепція менеджменту знань як інноваційний елемент системи управління кадровим потенціалом промислового підприємства - Доскуч, Л. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто підходи до визначення поняття менеджменту знань, описано об’єкт менеджменту знань та його принципові характеристики, на які слід звернути увагу в процесі управління знаннями на підприємстві. Охарактеризовано переваги впровадження системи управління знаннями на підприємстві та її місце в системі управління кадровим потенціалом промислового підприємства. In this article are considered the ways to determination of concept of knowledge management, determined the object of knowledge management and it’s principle descriptions, which are followed to pay attention in the process of knowledge management on an enterprise. Advantages of introduction of knowledge management system on an enterprise and its place in skilled potential management system of industrial enterprise are also considered.
Keywords: менеджмент знань; кадровий потенціал; knowledge management; skilled potential