Композиційно-просторова організація містечок Галичини, закладених у другій половині XVI–XVII ст. - Топилко, С. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті розглянено основні принципи композиційно-просторової організації малих міст та містечок Галичини в період pенесансу. The article is dedicated to the basic principles of compositional and space organization of towns and small towns of Galychyna in the period of Renaissance.
Keywords: архітектурно-планувальна структура; композиційно-просторова структура; містечко; ренесансні містобудівні ідеї; ринкова площа; architectural and planning structure; the composition-spatial structure; town; townplaning renecance ideas; market square