Проблеми та напрями підвищення капіталізації банківських установ України - Грудзевич У. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проаналізовано стан капіталізації банківської системи України, визначено основні методи нарощення капіталу, розглянуто проблеми впливу на розвиток вітчизняної банківської системи іноземного капіталу та перспективи поглиблення капіталізації у вітчизняному банківському секторі. The conditions of capitalization of bank system of Ukraine are analyzed, the basic methods of increasing the capital are defined, and problems of influence on domestic banking system of the foreign capital development and prospect of deepening the capitalization in domestic banking sector are considered.