Напрями впливу організації виробництва на внутрішньовиробничу логістику - Петецький, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Досліджуються типи, форми та різновиди організації виробництва у взаємозв’язку із реалізацією базових логістичних процесів у сфері виробництва. Здійснено систематизацію різновидів організації виробництва та встановлено умови подолання конфлікту цілей між часом реалізації замовлення та рівнем використання виробничої потужності системи. Types, forms and varieties of organization of production, in intercommunication with realization of base logistic processes in the field of production are explored. Systematization of varieties of organization of production is conducted and the terms of removal of conflict of purposes are set between time of realization of order and level of the use of production capacity of the system.