Технологія RFID і можливості її інтеграції з логістичними технологіями - Василевський, М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Наведено основні аспекти застосування технології RFID, можливості використання цієї технології у логістиці, відслідковування за її допомогою переміщення товарів, верифікації автентичності продуктів. Показано, як радіоідентифікація може покращити управління складом і ланцюгом поставок.

The article presents the basic aspects of application of the RFID technology. Possibilities of the use of this technology in logistic are presented, watching with its help of moving of commodities, verification of authentic of products. It is shown, how what method of radio authentication can improve the management by storage and chain of deliveries.
Keywords: 658.7