Підготовка педпрацівників до формування відповідального ставлення школярів до здоров'я як внутрішній чинник організаційних змін - Гриценок, Людмила Іванівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Окреслено необхідність підготовки педпрацівників для підвищення їх внутрішньої готовності до фасилітації в навчальному закладі нововведень, пов'язаних із організацією здоровотворчого середовища.