Проблеми захисту інформаційного простору держави в сучасних умовах - Морушко, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Considered the problem of informational safe in modern conditions. Analysed basic problems in information space of the country.
Keywords: національна безпека; інформаційний простір; громадяни