Функціональне числення для еліптичних диференціальних операторів на алгебрах типу Вінера - М’яус, О. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Побудоване функціональне числення над просторами кореневих векторів регулярних еліптичних диференціальних операторів на алгебрах типу Вінера обмежених аналітичних функцій нескінченної кількості змінних. Построено функциональное исчисление над пространствами корневых векторов регулярных эллиптических дифференциальных операторов на алгебрах типа Винера ограниченных аналитических функций бесконечного числа переменных. The functional calculus on spaces of the root vectors of regular elliptic differential operators on Wiener algebras of functions of infinite numbers of variables are described.
Функциональное исчисление для эллиптических дифференциальных операторов на алгебрах типа Винера
Functional calculus for regular elliptic differential equations on Wiener type algebras
Keywords: генератор групи; функціональне числення; узагальнена функція; нормальна еліптична крайова задача; генератор группы; функциональное исчисление; обобщенная функция; нормальная эллиптическая краевая задача; generator of group; functional calculus; normal elliptic boundary value problem; generalized function