Одержання фосфорних добрив із фосфатної сировини Осиківського та Стремигородського родовищ - Яворський, В. Т.; Зозуля, Г. І.; Буклів, Р. Л.; Лазурко, З. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Встановлено оптимальні умови переробки фосфатної сировини піщанистого і глинистого типу відновлювальним термічним методом з використанням природної та вторинної сульфатвмісної сировини в середовищі димових газів. Наведено дані про якісний і кількісний склад добрив, одержаних на основі фосфоритового концентрату Осиківського та апатитового концентрату Стремигородського родовищ. The optimum conditions of the phosphate raw material of sandy and clay type processing by reducing thermal method in the environment of the smoke gases using natural and waste sulphate containing raw materials have been determined. The qualitative and quantitative contents data of fertilizers obtaining on the base of phosphoryte concentrate of Osyciv and apatyte concentrate of Stremygorod deposits have been presentech.
Keywords: 631.857(088.8)