Підвищення ефективності використання природного газу в теплотехнологічних процесах будіндустрії - Шпак, Г. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Проведено аналіз теплового балансу теплотехнологічних процесів будіндустрії. Обґрунтовано технічну та економічну доцільність утилізації теплоти викидних газів. Рекомендовано засоби ефективного використання природного газу. Heat balance of building industry heat-technology processes has been realised. Technical and economical recommendation of exhaust gasses heat utilisation is based.