Методи побудови та обробки фрактальних зображень з використанням рандомізованої системи ітераційних функцій - Юнак, Остап Миронович (Національний університет «Львівська політехніка», 2023)
В дисертаційній роботі розв’язано науково-практичне завдання розробки удосконалених методів побудови фрактальних зображень на основі рандомізованої системи ітераційних функцій (РСІФ) та розвитку методів їх розпізнавання, захисту та шифрування із використанням нейронних мереж. In the dissertation, a scientific and practical task has been solved, which involves the development of advanced methods for generating fractal images using a randomized system of iterative functions (RSIF), as well as the advancement of methods for their recognition, protection, and encryption using neural networks.
Methods of construction and processing of fractal images using a randomized system of iterative functions
Keywords: Фрактал, рандомізована система ітераційних функцій, захист документів, нейронна мережа, фрактальна розмірність, Fractal, randomized iterative function system, document protection, neural network, fractal dimension; 621.396