Особливості поширення гуманістичних та ренесансних ідей в українському мистецтві ХVII ст. - Демків, Роман (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
In the article the main ways of distribution and methods of expression of renaissance ideas are rotined in the Ukrainian art of a 17 item.