Методи оптимізації клієнтської сторони колаборативних середовищ - Брунець, І. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Наведено результати дослідження різних аспектів веб-розробки для виявлення найкращих способів збільшення продуктивності. Запропоновано способи вирішення проблем колаборативних середовищ, що стосуються клієнтської сторони. The results of various aspects of web development to identify the best ways to increase productivity are in this article. Shown the solutions to the problems of collaborative environments related to client side.
Keywords: клієнтська оптимізація; колаборація; веб-конференція; вебінар; ClientSide optimization; collaboration; web-conference; webinar